BUBBLES NATURAL BODYCARE

Met de eco-vriendelijke verzorgingsproducten van Bubbles wordt jullie badkamer gevuld met plezier, bubbels en avontuur! Creëer met Bubbles ontspannen verzorgingsmomenten.  Gemaakt met de beste natuurlijke en biologische ingrediënten. Geeft jouw kind de verzorging en liefde die het nodig heeft.

CARE FOR KIDS
Bubbles bevat alleen natuurlijke en biologische ingrediënten die mild, zacht en verzorgend zijn voor jouw kind. Ook gebruiken we alleen natuurlijke conserveringsmiddelen. De producten zijn vrij van microplastics, SLS en parabenen. Hierdoor zijn prikkende ogen en een geïrriteerde huid verleden tijd en verdwijnen er geen schadelijke stoffen in het milieu. En de lichtzoete fruitgeur waar de kids dol op zijn, komt van een parfum op natuurlijke basis. 

CARE FOR OUR PLANET
Als je Bubbles gebruikt komen er geen schadelijke stoffen via het afvoerputje in het milieu terecht. Al onze producten zijn biologisch afbreekbaar. De verpakkingen zijn eco-vriendelijk en kindvriendelijk. Alle flesjes zijn van biobased plastic. Dat betekent dat het plastic gemaakt wordt van het afvalproduct van de hernieuwbare grondstof suikerriet. Biobased plastic is niet biologisch afbreekbaar, maar wel recycleerbaar. De lege Bubbles flesjes mag je daarom bij het plastic afval doen. De flesjes hebben een handig pompje, dat ervoor zorgt dat er per wasbeurt geen druppel wordt verspild.
Ook de tandpasta tabs zijn verpakt in een eco-vriendelijke verpakking. Het vrolijke doosje is van FSC gecertificeerd en recycleerbaar karton. En het binnenzakje is 100% plasticvrij en gemaakt van plantenmateriaal zoals mais en suikerbieten en is (industrieel) composteerbaar.

KIDS LOVE BUBBLES
Samen met zijn watervriendjes brengt Bubbles vrolijkheid en gezelligheid in jullie badkamer. Lekker in bad en onder de douche met heerlijk schuim en bubbels dat naar fruit ruikt. En voor kids die graag alles zelf willen doen hebben al onze flesjes een handig doseerpompje. Kindvriendelijk en zuinig in gebruik. En ook het tandenpoetsen wordt met Bubbles een feestje. Want Bubbles tandpasta tabs hebben een natuurlijke aardbeiensmaak waar kids dol op zijn. En hiermee is het gedoe en gerommel met tandpasta uit de tube knijpen ook verleden tijd. Je kind kan eenvoudig zelf een tabletje pakken en dan kan het poetsen beginnen.


 

 

© 2016 - 2023 bubblesbodycare.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel