CARE FOR KIDS AND OUR PLANET 

BUBBLES streeft naar een wereld waarin we SAMEN -jong en oud- onze planeet goed verzorgen. We streven er naar om kinderen er bewust van te maken waarom ze goed moet zorgen voor onze planeet. We willen ze bewust maken van wat er gebeurt met alles wat er ‘verdwijnt’ via het afvoerputje. Kinderen zijn en hebben de toekomst. En voor deze toekomst willen we zowel onze planeet als onze kinderen goed verzorgen. 


Wij geloven erin dat we dit kunnen bereiken door 3 belangrijke pijlers:

1. Het ontwikkelen van natuurlijke kinderverzorgingsproducten in duurzame verpakkingen
We willen hier een bijdrage aan leveren door het maken van natuurlijke verzorgingsproducten voor kinderen die minder belastend zijn voor het milieu en gezonder voor kinderen. Natuurlijke producten die goed zijn voor de planeet en zowel gezond als leuk zijn voor kinderen.

BUBBLES wil goed zorgen voor kinderen en voor de planeet
BUBBLES wil goed zorgen voor kinderen. Doordat onze producten alleen natuurlijke en biologische ingrediënten bevatten zijn ze zacht en verzorgend voor de nog kwetsbare kinderhuid. Onze zachte formule is niet irriterend en dus ook geschikt voor de gevoelige en droge kinderhuid. De producten bevatten natuurlijke olien en natuurlijke actieve ingredienten zoals macademia olie, aloe vera en zonnebloemolie. Het reinigt huid en haar op milde wijze en is verzorgend voor kinderhuid en kinderhaar.
BUBBLES wil ook goed zorgen voor de planeet. Doordat onze producten alleen natuurlijke ingrediënten bevatten komen er bij het gebruik van onze producten geen schadelijke stoffen via het afvoerputje in het milieu terecht. Tevens zijn onze producten volledig biologisch afbreekbaar.


Duurzame verpakking van bio-based materiaal
Voor de verpakking hebben we bewust gekozen voor een duurzame oplossing. De flesjes zijn gemaakt van bio-based plastic en zijn voorzien van een zuinige doseerpomp. Door de zuinige doseerpomp kan de hoeveelheid die je gebruikt goed worden gedoseerd en voorkom je dat je meer gebruikt dan nodig is. De flesjes zijn gemaakt van bio-based plastic wat minder milieubelastend is. Het is een duurzame oplossing omdat het wordt gemaakt van het hernieuwbare materiaal suikerriet. Suikerriet is hernieuwbaar omdat het snel aangroeit en weer opnieuw geplant kan worden. Daarnaast is de carbon-footprint van een bio-based verpakking lager doordat bij de groei van suikerriet er CO2 (kooldioxide) uit de omgeving wordt onttrokken. Biobased plastic is niet afbreekbaar, maar wel voor 100% recycleerbaar en onze flesjes kunnen dus bij het plastic afval. 


2. Anderen inspireren om kinderen te leren hoe ze goed voor onze planeet kunnen zorgen
We willen ook anderen inspireren om kinderen te leren goed voor de planeet te zorgen. Hierbij geldt: 'alle kleine beetjes helpen' en 'jong geleerd is oud gedaan'. Hopelijk kunnen we samen kinderen al vanaf jonge leeftijd de goede gewoontes aanleren om goed voor onze planeet te zorgen. 


3. Bewustzijn bij kinderen creëren over de impact van wat er verdwijnt via het afvoerputje
We willen kinderen vanaf jonge leeftijd er bewust van maken wat er eigenlijk gebeurt met alles wat er verdwijnt via het afvoerputje. In en rond huis gebruiken we dagelijks een heel scala aan chemische stoffen. Zonder dat we ons daarvan bewust zijn vervuilen ze ons water. Wat gebeurt er met het water van het afwassen, van het schoonmaken, van het wassen van de kleren, van het douchen. Waar blijft alles dat 'verdwijnt' via het afvoerputje en wat zijn hier de gevolgen van? BUBBLES en zijn watervriendjes vertellen kinderen op een leuke en eenvoudige wijze over de watercyclus en wat er gebeurt met het water dat 'verdwijnt' via het afvoerputje.

© 2016 - 2023 bubblesbodycare.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel