• BEZORGING 
Zodra wij de betaling hebben ontvangen, wordt de bestelling binnen 48 uur ter verzending aangeboden aan pakketvervoerder DHL Selektvracht (voor Nederland) of PostNL (voor Belgie). Mocht je bestelling niet op voorraad zijn, dan krijg je zo snel mogelijk bericht van ons. Nadat wij je bestelling hebben verstuurd, versturen wij een Track&Trace code. Met deze Track&Trace code kun je het verloop van de bestelling volgen. Zo weet je precies waar het pakket zich bevindt en wanneer deze ongeveer is te verwachten. Deze Track&Trace code ontvang je als een link in een e-mail bericht. Door hier op te drukken kom je automatisch terecht op de pagina van DHL Selektvracht (voor Nederland) of PostNL (voor Belgie) waar de bestelling gevolgd kan worden.

Na verzending van de bestelling hebben wij geen invloed meer op de bezorging en zijn wij afhankelijk van de leveringen en diensten van de pakketvervoerder.

Verzendtarieven
Nederland: € 5,75 - vanaf € 60 gratis
Alle bestellingen binnen Nederland worden met DHL Selektvracht verstuurd. Bestellingen met een totale waarde van minimaal € 60 worden gratis bezorgd binnen Nederland. Bij bestellingen onder dit bedrag rekenen wij € 5,75 verzendkosten; dit zijn de werkelijke kosten van het verzenden van een dergelijk pakket.
België: €13,00 - vanaf € 75 gratis
Alle bestellingen naar België worden met PostNL verstuurd. Bestellingen met een totale waarde van minimaal € 75 worden gratis bezorgd. Bij bestellingen voor Belgie onder dit bedrag rekenen wij € 13,00 verzendkosten; dit zijn de werkelijke kosten van het verzenden van een dergelijk pakket.


• RUILEN & RETOURNEREN 
Je hebt het recht om producten zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen te retourneren, ingaande op de dag van levering. Je kunt kiezen voor een ander artikel uit ons assortiment of voor terugbetaling. Het product dient indien mogelijk in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd te worden. Producten die beschadigd of niet compleet zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. Bij terugbetaling zullen wij het bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de retourzending terugbetalen.

Wil je de gehele bestelling retourneren? De artikelen kun je terugsturen naar onderstaand retouradres. BUBBLES zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan je terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening.

Wil je een een deel van je bestelling retourneren? De artikelen kun je terugsturen naar onderstaand retouradres. BUBBLES zal de aankoopsom van het geretourneerde deel van de bestelling terugstorten. De verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening. 

Verkeerd product ontvangen?
Mocht je het verkeerde product hebben ontvangen, dan vragen wij om deze ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking terug te sturen. De artikelen kun je terugsturen naar onderstaand retouradres. In het geval dat wij een verkeerd artikel hebben verstuurd, dan zijn verzendkosten voor het retourneren voor rekening van BUBBLES.

Stapppenplan ruilen en retourneren
Wil je 1 of meerdere artikelen ruilen of retourneren? Dan kan dat door de volgende stappen te doorlopen:

1. Stuur een bericht aan onze Klantenservice: info@bubblesbodycare.com  Alle ruilingen en retouren dienen via e-mail aan BUBBLES kenbaar te worden gemaakt. Je dient hierbij de volgende gegevens te vermelden: Je naam en adres, het ordernummer, de producten die je wilt retourneren en een rekeningnummer. Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan BUBBLES hebt gedaan.
2. Als je retourzending door ons is ontvangen, ontvang je daarvan een bericht via de e-mail.
3. Indien het om een omruiling gaat, ruilen wij het pakket en versturen deze. Anders storten wij het restitutiebedrag uiterlijk binnen 14 dagen terug op je rekening.

© 2016 - 2020 bubblesbodycare.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel