• BEZORGING 
Zodra wij de betaling hebben ontvangen, wordt de bestelling binnen 48 uur ter verzending aangeboden aan pakketvervoerder DHL Selektvracht (voor Nederland) of PostNL (voor Belgie). Mocht je bestelling niet op voorraad zijn, dan krijg je zo snel mogelijk bericht van ons. Nadat wij je bestelling hebben verstuurd, versturen wij een Track&Trace code. Met deze Track&Trace code kun je het verloop van de bestelling volgen. Zo weet je precies waar het pakket zich bevindt en wanneer deze ongeveer is te verwachten. Deze Track&Trace code ontvang je als een link in een e-mail bericht. Door hier op te drukken kom je automatisch terecht op de pagina van DHL Selektvracht (voor Nederland) of PostNL (voor Belgie) waar de bestelling gevolgd kan worden.

Na verzending van de bestelling hebben wij geen invloed meer op de bezorging en zijn wij afhankelijk van de leveringen en diensten van de pakketvervoerder.

Verzendtarieven
Nederland: € 5,75 - vanaf € 30 gratis
Alle bestellingen binnen Nederland worden met DHL Selektvracht verstuurd. Bestellingen met een totale waarde van minimaal € 30 worden gratis bezorgd binnen Nederland. Bij bestellingen onder dit bedrag rekenen wij € 5,75 verzendkosten.
België: €12,00 - vanaf € 40 gratis
Alle bestellingen naar België worden met PostNL verstuurd. Bestellingen met een totale waarde van minimaal € 40 worden gratis bezorgd. Bij bestellingen voor Belgie onder dit bedrag rekenen wij € 12,00 verzendkosten. 


• RUILEN & RETOURNEREN 
Je hebt het recht om producten binnen 14 dagen te retourneren, ingaande op de dag van levering. Binnen deze 14 dagen kunnen op eigen kosten de producten retour gezonden worden naar:
Fair Tales BV - Prof. Hugo de Vrieslaan 20 - 3571GH Utrecht

Producten dienen ongebruikt en onbeschadigd retour te komen. Producten die beschadigd, gebruikt of niet compleet zijn, komen niet voor restitutie in aanmerking. Bij terugbetaling zullen wij het bedrag uiterlijk binnen 14 dagen na de retourzending terugbetalen.

Wil je de gehele bestelling retourneren? BUBBLES zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan je terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening.

Wil je een een deel van je bestelling retourneren? BUBBLES zal de aankoopsom van het geretourneerde deel van de bestelling terugstorten. De verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening. 

© 2016 - 2023 bubblesbodycare.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel