WELKOM BIJ BUBBLES! 

Stap samen met jouw kind in de waterwereld van Bubbles Natural Bodycare en vul jullie badkamer met plezier, bubbels en avontuur. 

Met de eco-vriendelijke verzorgingsproducten van Bubbles wordt voor jou en je kind(eren) de dagelijkse verzorging leuker en makkelijker. Want laten we eerlijk zijn, de dagelijkse verzorgingsroutines verlopen bij jullie vast ook niet alleen maar soepel. Geen tanden willen poetsen, het spannend vinden om de haren wassen en zo zijn er vast nog wat meer struggles die je te overwinnen hebt. Als moeder van 3 jongens heb ik ook heel wat trucjes toe moeten passen om een positieve draai te geven aan deze dagelijkse routines. Hopelijk kan ik jou weer helpen met mijn ervaringen en met de producten van Bubbles. 

Zachte verzorging voor kinderen en onze planeet 
Bubbles is speciaal gemaakt om kinderen te helpen om de leuke kant van voor zichzelf zorgen te ontdekken. Een eco-vriendelijke verzorgingslijn die jullie badkamer vult met plezier en bubbels. Alle producten zijn gemaakt met de beste natuurlijke en biologische ingredienten. Ze zijn biologisch afbreekbaar en we maken gebruik van duurzame verpakkingen. Perfect dus om goed te zorgen voor de nog gevoelige huid van jouw kind(eren) en voor onze planeet. Prikkende oogjes en een geïrriteerde huid zijn verleden tijd en ook verdwijnen er geen schadelijke stoffen in het milieu.
Met Bubbles geef je jouw kind de zachte verzorging en liefde die het nodig heeft en draag je meteen jouw steentje bij aan het goed zorgen voor onze planeet.  


Spetter, spatter, spater!
Kinderen worden blij van Bubbles; hun vriendje voor op de badkamer dat ze helpt te ontdekken hoe leuk het kan zijn goed voor jezelf en de waterwereld te zorgen. Door kinderen een dagelijkse huidverzorgingsroutine te geven die leuk is, kunnen ze genieten van de zorg voor zichzelf en de waterwereld. Met een volledig natuurlijke zoete geur en een natuurlijk zoete tandpastasmaak, sluiten de producten van Bubbles perfect aan bij wat jouw kind fijn vindt. Meisjes en jongens zijn er dol op! En is jouw kind al op de leeftijd dat het graag alles zelf wilt doen of jou gewoon graag wilt helpen, dan hebben onze flesjes een handig pompje. Hiermee zorg je er ook voor dat er per wasbeurt geen druppel wordt verspild. En met onze tandpasta tabs is gedoe en gerommel met tandpasta uit de tube knijpen ook verleden tijd. Pak eenvoudig een tabletje en het tandenpoetsen kan beginnen.
Zo maak je er samen met de watervriendjes van Bubbles een feestje van op de badkamer!


Tips & tricks
Ben je op zoek naar tips en ideen om de dagelijkse verzorgingsmomenten makkelijker en soepeler te laten verlopen? Volg Bubbles op social media. Hier deel ik ook regelmatig tips hoe jullie in&om de badkamer bewust en zuinig met water om kunnen gaan.

Graag tot ziens!

Liefs Maike

 

© 2016 - 2023 bubblesbodycare.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel