• OVER ONS • 

Bubbles Natural Bodycare is in 2017 door mij – Maike - opgericht. Hiervoor zijn zowel (mijn) kinderen een belangrijke inspiratiebron geweest als het toenemende besef dat we samen goed voor onze planeet en onze kinderen moeten zorgen. Daar wil ik met de producten van Bubbles dan ook graag een steentje aan bijdragen. 

Met Bubbles wil ik graag goed zorgen voor kinderen en de (onder)waterwereld. Daarom bestaan de producten van Bubbles echt uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. Zodat ze mild en verzorgend zijn voor de nog gevoelige kinderhuid en zodat er bij gebruik van de producten geen schadelijke stoffen in het milieu terecht komen. Ik vind het belangrijk dat onze producten niet alleen ouders aanspreken, maar ook kinderen. Daarom hebben de producten van Bubbles een lichtzoete  fruitgeur, schuimen ze goed– ik weet namelijk van mijn zoons hoe belangrijk dat voor kinderen is – en zien er ook nog leuk uit. En om ouders het vertrouwen te geven in de producten zijn ze NATRUE gecertificeerd (een internationaal keurmerk voor natuurlijke cosmetica).

Ik wil kinderen ook graag nog iets meegeven. De boodschap die ik met Bubbles Natural Bodycare mee willen geven is dat natuurlijke en biologische producten niet alleen beter voor jezelf zijn, maar ook voor je omgeving. Ik vind het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren zorgen voor de planeet. Omdat kinderen de toekomst zijn, vind ik het belangrijk dat zij hier veel meer bij betrokken worden. Met Bubbles brengen we kinderen bij dat ze kunnen helpen bij het samen goed zorgen voor de (onder)waterwereld door op te letten wat er door het afvoerputje wegspoelt. Dit doe ik bijvoorbeeld met een afbeelding op de achterkant van de flessen die laat zien dat veel van wat je door het afvoerputje spoelt uiteindelijk bij de dieren in de zee terechtkomt.

Met de natuurlijke verzorgingsproducten van Bubbles wil ik bijdragen aan het goed zorgen voor kinderen en de planeet en hoop ik ook een stukje bewustwording bij kinderen te bereiken.  Hopelijk heb ik jou met mijn verhaal ook kunnen enthousiasmeren om kinderen in jouw omgeving ook al vanaf jonge leeftijd de goede gewoontes aan te leren om goed voor onze planeet te zorgen.  Want jong geleerd is oud gedaan!  

Liefs Maike

 

© 2016 - 2022 bubblesbodycare.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel